Wie zijn wij ?

Wie zijn wij ?


Dag mensen, ik ben Sabrina en samen met Peter en mijn dochter Amber woon ik in Veldegem (West-Vlaanderen)


Gedurende mijn ganse leven ben ik gefascineerd door honden. Thuis hadden wij er twee en daar is het mee begonnen.


In 1998 kochten wij onze eerste hond zelf aan, een golden retriever die naar de naam Boy luisterde. Fijne tijd en het leuke was eigenlijk het werken met mijn hond.


Uiteindelijk werd het een passie waarna ik eens overstapte naar een labrador retriever.


Samen met Peter verdiepte ik me in alle facetten, gezondheid, werken met, gehoorzaamheid etc. 


Wij hadden met onze labradors een fantastische tijd, op alle  gebied, maar enkele jaren geleden gingen we een nieuwe uitdaging aan, waarbij wij besloten hebben om een flat coated retriever aan te kopen.


Ondertussen enkel jaren, met afwisselend succes, bezig met flatjes. Zij bekoren mij wel omdat ze fascinerend zijn en me iets meer geraakt hebben dan mijn labradors. Het speelse karakter gekoppeld aan hun oprechtheid deed me smelten.


Aanvankelijk was het zeker niet  de bedoeling om een nestje op de wereld te zetten. Echter op vraag van een vriend zullen we in het najaar van 2020/ aanvang 2021 een nestje fokken. Weet dat wij fokken met stamboom en aldus volgens de reglementen van de Koninklijke Maatschappij St Hubertus


Mochten  jullie vragen en/of opmerkingen hebben, gelieve me gerust te contacteren via de gegevens in de rubriek CONTACT.

Veel leesplezier !


Sabrina